Cititi Cu Atentie Termeni si conditii de utilizare


Art. 5.8
- Nu folosiţi cuvinte vulgare, ameninţări sau jigniri asupra/către Servere Radio sau Staff , riscaţi ştergerea contului indiferent de serviciile sau domeniile active pe contul dvs.! (Servere Radio işi rezerva dreptul de a-şi selecta clienţii) - Nu Folositi Boti Pe Serverele De Radio riscaţi ştergerea contului indiferent de serviciile sau domeniile active pe contul dvs.

Down Time

In cazul unei indisponibilitati (downtime) a serviciilor pe o durata mai lunga ce insumeaza o medie mai mare de 2% dintr-o luna, clientul are dreptul la despagubiri ce nu pot sa depaseasca valoarea lunara a serviciului.
Aceste despagubiri se acorda procentual dupa formula urmatoare: pret pachet inmultit(x) cu procentul de downtime(%) .
Despagubirile se ofera doar la cererea clientului sub forma de credit ce este alocat in contul de client urmand sa fie scazut din factura urmatoare.
Daca se doreste renuntarea la servicii definitiv pentru motivul "indisponibilitati (downtime)" nu se mai ofera despagubiri.

COMANDA, PLATI SI FACTURARE


Art. 0.0
-Anularea serviciilor se face dupa maxim 12 ore dupa comandare si achitare
Cererile de terminare si returnare bani vor fi verificate daca au minim 12 ore de la achizitionare.

Art. 0.1
Serviciile se activeaza dupa plata completa a serviciilor
Serviciu Metin2: poate fi folosit dupa maxim 24 de ore de la comanda si plata.


Art. 0.2
Orice comanda se va face online pe pagina web Host-Servere Radio
Clientii se obliga sa introduca in formular date complete, corecte si conforme cu realitatea.
Inregistrarea domeniilor se face in concordanta cu legile in vigoare.
Servere Radio nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre clienti a unor informatii incorecte sau incomplete.


Art. 0.3
Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans pentru perioada de timp in care acestea sunt furnizate.


Art. 0.4
Toate facturile proforme se vor trimite prin email iar o versiune printabila se va pune la dispozitia clientului in panoul de control. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme.


Art. 0.5
Dupa efectuarii platii si incasarea banilor se emite factura fiscala.
Facturile fiscale se expediaza in format electronic "PDF" prin e-mail in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 106/2007, pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 703 din 18/10/2007 la art 155 se adauga urmatorul alineat : (11) Romania va accepta documentele sau mesajele pe suport hartie ori in forma electronica drept facturi.


Art. 0.6
Facturile fiscale emise dupa data de 1 iunie 2008 sunt disponibile in format PDF si in contul de client la sectiunea "Facturi Fiscale".


Art. 0.7
Servere Radio recomanda confirmarea platilor prin trimiterea unei copii ce atesta acest lucru prin e-mail la dragos.dragoss83@yahoo.com daca plata a fost facuta prin banca.
Clientii beneficiaza de serviciile Servere Radio imediat dupa plata facturii proforme insa se poate intarzia pana la 1-6 de ore de la confirmarea platii.

I.DEFINITII


Art. 1.0
Acest document contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de Servere Radio prin intermediul www.zoar.ro

Art. 1.1

- Utilizator - defineste orice persoana fizica sau juridica ce foloseste serviciile Servere Radio
- Client - defineste orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda.
- Comanda - cerere adresata Servere Radio de catre o persoana fizica sau juridica prin care se solicita servicii sau inregistrare domenii.
- Servicii - defineste orice servicii oferite pe website-ul Servere Radio

II. INTRODUCERE


Art. 2.0
Prezentul document defineste cadrul in care Servere Radio este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor si utilizatorilor sai.
Acest document reprezinta un acord intre Servere Radio si clientii sai.
Toti clientii si utilizatorii serviciilor fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor Servere Radio presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.


Art. 2.1
Servere Radio isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre client si nici pentru refuzarea platii serviciilor.

III. UTILIZAREA RESURSELOR


Art. 3.0
Consumul excesiv de resurse este interzis in cazul pachetelor de gazduire web si reseller web. Pentru a asigura buna functionare a serviciilor, siturile (contul de gazduire impreuna cu serviciile web) trebuie sa se incadreze in urmatoarele limite:

Pachete Web hosting si Reseller web hosting
- Consum maxim CPU: 10%
- Consum maxim memorie RAM: 256M
- Numar maxim de procese concurente: 20
- Executie maxima Mysql(query time): 10 sec

Art. 3.1
Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server.
Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse, vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta.
In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila a clientului, pentru a mentine buna functionare a serverului.
In cadrul pachetelor de gazduire web si reseller "Shared Hosting" nu se vor accepta sub nici o forma utilizatori mari consumatoari de resurse.
Servere Radio supravegheaza respectarea celor de mai sus prin monitorizarea rapoartelor despre resursele utilizate.

Art. 3.2
Clientii pot sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea temporara a resurselor alocate contra-cost.
Constituie responsabilitatea clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita marirea resurselor pentru a evita astfel suspendarea contului.
In unele cazuri conturile sunt suspendate automat cand se atinge limita resurselor alocate, pentru reactivare fiind necesara interventia manuala din partea noastra.

Art.3.3
Clientii care folosesc Vps-urile , Vds-urile sau chiar dedicatele in scopuri de phishing, flood sau alte metode de tip "hacking" vor avea suspend si terminate fara nici un avertisment.

IV. RESTRICTII


Art. 4.0
Ne rezervam dreptul de a impune restrictii hardware si software in folosirea serverelor Host-Radio fara vreun anunt prealabil, in cazul unor probleme de securitate cunoscute ce pot duce la functionarea defectuoasa a serverelor sau exploatarea programelor instalate pe server.


Art. 4.1
Limitari si Functii oprite Apache / PHP:
Pachete Web hosting si Reseller web hosting
- Aplicatii ce deschid socket-uri de conexiune, exemplu: exec, shell_exec, link, socket_accept, etc...
- Deschidera de fisiere externe cu funtiile: fopen, file_get_contents etc...
- upload_max_filesize=64M
- memory_limit=128M
- max_execution_time=60
- max_input_time=300
- post_max_size=64M
- allow_url_fopen=off
- register_globals=off
- safe_mode=off
- disable_functions=system, exec, passthru, proc_open, popen, shell_exec, symlink, link, dl, syslog, pcntl_exec, pcntl_fork, pcntl_signal, pcntl_waitpid, pcntl_wexitstatus, pcntl_wifexited, pcntl_wifsignaled, pcntl_wifstopped, pcntl_wstopsig, pcntl_wtermsig
Art. 4.2
Mesaje e-mail trimise de pe serverele noastre sunt limitate in functie de metoda de trimitere:
Pachete Web hosting si Reseller web hosting
- Mesaje trimise prin sendmail fara autentificare, functia mail(): 50 / zi /ora
- Mesaje trimise prin SMTP: 50 /zii /ora
NOTA: Headerele mesajelor trimise fara autentificare, functia mail(), nu pot fi rescrise!


Art. 4.3
Acces si limitari MySQL:
- Pachete Web hosting si Reseller web hosting
- MySQL Remote Access - OPRIT
- max_allowed_packet = 1M
- max_user_connections = 8

V. BACKUP


Art. 5.0
Backup-urile sunt facute de catre noi zilnic si saptamanal.
Totusi nu oferim nici o garantie pentru integritatea backup-urilor.
Sfatuim toti clientii sa genereze si downloadeze propriile backup-uri din panoul de control sub forma unui fisier arhivat continand backup-urile tuturor datelor si bazelor de date ale unui cont.

RESPONSABILITATILE CLIENTULUI


Art. 6.1
Clientul are responsabilitatea de a actualiza informatiile de contact din panoul de control, panoul de client si datele de facturare, atunci cand este necesar.
Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.


Art. 6.2
Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile.
Daca exista orice dubiu in acest sens clientul trebuie sa modifice sau sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand echipa de asistenta.>


Art. 6.3
Clientul poate sa salveze istoricul de acces (access log) folosind optiunea disponibila in panoul de control. Istoricul de acces cuprinde datele persoanelor care au accesat situl prin interfata http si/sau ftp.


Art. 6.4
Clientul are obligativitatea de a mentine actualizate (update sau pach) la ultima versiune scripturile comerciale sau gratuite folosite pe serverul Servere Radio
De asemenea clientul are obligativitatea sa faca actualizarea scripturilor folosite in termen de 24 ore de la sesizarea Servere Radio
In caz contrar Servere Radio isi rezerva dreptul sa stearga sau sa blocheze accesul la continutul contului fara o notificare prealabila.

Cu stima Servere Radio - Ultima actualizare in 12.05.2015